jeugd Langebaan marathon Schaatsen

9 september 2013 om 00:59

Juryleden gezocht (Langebaan)

De ijsbaan is al weer een tijdje open, maar nog steeds een belangrijke oproep! Regelmatig zijn er leden die deel willen nemen aan een wedstrijd op de zaterdagavond, zondagmorgen of zondagavond. Op zich heel begrijpelijk. Maar er komt heel wat bij kijken voordat zo’n wedstrijd kan worden verreden. Behalve dat de ijsbaan geprepareerd moet worden, zal er ook een compleet jurykorps aanwezig moeten zijn om de wedstrijd in goede banen te leiden. Daar zijn nogal wat vrijwilligers voor nodig. Elke vereniging heeft de verplichting om een aantal juryleden beschikbaar te stellen. SVU is in de gelukkige omstandigheid dat er een paar mensen zijn, die bereid zijn om elke week of om de week een jury-taak op zich te nemen. Maar dat zijn er niet absoluut genoeg. Om wedstrijden te kunnen blijven rijden, zal onze vereniging elke week een aantal juryleden beschikbaar moeten stellen. Mocht dat niet gebeuren . . . . dan betekent dit dat onze leden ook geen wedstrijden meer mogen rijden. Dus hierbij een oproep om je aan te melden om af en toe (of natuurlijk liever regelmatig) een jury-taak op je te nemen. Dat kan variëren van klokken of de bel en rondebord te bedienen. Maar we leiden je ook graag op om de elektronische tijdwaarneming te bedienen of eventueel als speaker te fungeren.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Gert de Jong, e-mail: langebaan@sv-utrecht.nl