Fietsen

27 maart 2014 om 16:20

Koningsrit op zondag 4 mei

Traditiegetrouw hadden we de Koninginnerit van SVU, de jaarlijkse fietstocht over de Utrechtse Heuvelrug. Dit jaar voor het eerst de Koningsrit. Daar wil je natuurlijk bij zijn!

Het bestuur nodigt in elk geval alle SVU-leden van harte uit om aan deze primeur deel te nemen. Je wordt verzocht om 9.45 uur met racefiets aanwezig te zijn bij het clubhuis Nedereindse Berg aan de Nedereindseweg.

Om 10.00 uur vertrekken we voor een recreatieve fietstocht van circa tachtig kilometer. Amerongseberg 1Na de Amerongseberg is er een stop, waarbij de vereniging een hapje en drankje aanbiedt (waarschijnlijk is dat in een andere volgorde: koffie met appeltaart). Vervolgens rijden we weer terug naar de Nedereindseberg. Zo nodig wordt er in twee groepen gereden. Een langzame en snelle groep.

Hopelijk zien we jullie allemaal op 4 mei 2014 te 9.45 uur.

update: lees het verslag van de eerste Koningsrit!