KNSB Langebaan marathon Schaatsen shorttrack

11 augustus 2014 om 10:53

Schaatsen.nl magazine geen onderdeel meer van Licentie

Met ingang van dit jaar worden wijzigingen doorgevoerd aan het licentiesysteem. Er zijn met ingang van seizoen 2014-2015 al een aantal wijzigingen doorgevoerd, zie ook de Krabbelaar van 5 juli. Wat nog niet vermeld werd, is dat het schaatsen.nl magazine vanaf dit seizoen geen onderdeel meer uitmaakt van het ‘licentiepakket’.

Op de KNSB website staat hierover:

Wanneer ik een wedstrijdlicentie aanschaf, ontvang ik dan ook het magazine Schaatsen.nl?

Bij aanschaf van een wedstrijdlicentie ontvang je niet direct het magazine Schaatsen.nl. Wedstrijdlicentiehouders die momenteel een abonnement hebben, worden in de eerste week van juli persoonlijk geïnformeerd over de mogelijkheden om het magazine te verlengen.

Enkele leden hebben aangegeven dat er tot nu toe nog geen contact is opgenomen. Op basis van de informatie op de KNSB site gaan wij er vanuit dat onze huidige licentiehouders het magazine niet meer zullen ontvangen. Mocht je hier toch prijs op stellen en de KNSB geen contact met je opnemen, dan kan je via de website schaatsen.nl zelf een abonnement afsluiten.