Oproep Schaatsen

18 oktober 2015 om 16:57

Toertocht Weissensee 2016: schaats mee met SVU!

Helaas er is te weinig animo binnen de vereniging om deze ervaring gezamenlijk te organiseren en beleven. Wie weet is er in 2017 meer belangstelling.

Hebben jouw ijzers het ijs al geraakt dit seizoen? Kijk je uit naar de eerste tochten op natuurijs of heb je altijd al die Alternatieve Elfstedentocht willen schaatsen?

Dit is je kans! Rijd samen met de schaatsvrienden van SVU deze uitdagende tocht op natuurijs.

Heb je interesse voor gezamenlijke deelname? Wij bekijken graag de mogelijkheden om met SVU als groep af te reizen en te verblijven in Oostenrijk. Hoe een en ander invulling krijgt, is afhankelijk van het aantal deelnemers en de persoonlijke voorkeuren.

Stuur jouw reactie voor deelname naar bestuur@sv-utrecht.nl en blijf op de hoogte van de ontwikkelingen. Wil je helpen met de organisatie, laat het ons vooral weten. Hoe eerder we met de voorbereidingen kunnen beginnen hoe beter. Opgeven kan tot en met 22 november 2015.

Datum
19/01/2015 – 30/01/2016

Locatie
Weissensee – Oostenrijk

Programma (voorlopig)
Dinsdag 19 januari: 1e Alternatieve Elfstedentoertocht / Prestatietocht
Vrijdag 22 januari: 2e Alternatieve Elfstedentoertocht
Dinsdag 26 januari: 3e Alternatieve Elfstedentoertocht
Vrijdag 29 januari: 4e Alternatieve Elfstedentoertocht

NB AEW lidmaatschap (€26,50 per jaar) is vereist voor deelname aan de Alternatieve Elfstedentocht, kijk voor meer informatie op de website van AEW of word lid via dit aanmeldformulier.