Langebaan marathon Schaatsen shorttrack trimmers

3 november 2015 om 06:50

clubkampioenschappen Marathon

Op zaterdagavond 14 november 2015  vinden de SVU clubkampioenschappen Marathon plaats op de Vechtsebanen in Utrecht. Om 22:30 starten de dames en heren Trimmers als eerste.  De dames maken in 12 ronden uit wie zich clubkampioen 2015 mag noemen. De heren, die samen met de dames starten, schaatsen in totaal 17 ronden.
Het is de bedoeling de trimmers als eerste te laten starten.

Er wordt een apart klassement voor de dames en heren gemaakt.

Na de wedstrijd van de trimmers is de beurt aan de marathonrijders met een licentiehouders. Zij starten met zijn allen tegelijk. De C3 en de dames rijden ca. 20 ronden. De C1/C2/langebaan en shorttrack deelnemers rijden ca. 30 ronden.

Er wordt een apart klassement opgemaakt voor de dames en heren C3 en een klassement voor de dames en heren C1/C2/Langebaan en Shorttrack rijders.

Aanwezig zijn tussen 21.45 uur en 22.00 uur i.v.m. het melden; uitreiking en aanbrengen van beennummers, in nabijheid van het jury gebouwtje.

Aanvang van de wedstrijd is 22.30 uur exact.

Einde van wedstrijd avond is 23.30 uur.

De prijsuitreiking is in de kantine van de Vechtsebanen na 23.30 uur.

Wil je mee doen meld je dan aan via je trainer! Of via een mailtje!

Langebaan :Laura Loos : langebaan@sv-utrecht.nl

Shorttrack :Annelies Uitewaal : shorttrack@sv-utrecht.nl