Schaatsen trimmers

17 februari 2016 om 19:56

CLUBKAMPIOENSCHAP AFSTANDEN 2015/2016

Zaterdag 12 maart a.s. vanaf 22.30 uur zullen we ons jaarlijks clubkampioenschap afstanden gaan houden.

Door omstandigheden kunnen we dit jaar helaas pas vanaf 22.30 uur starten.

Hierdoor zijn we ook genoodzaakt om een wijziging in het programma aan te

brengen waardoor zowel de dames als de heren een 500 en 1000 meter rijden.

Ivm een vlotte afhandeling 22.00 uur aanwezig op baan!

BIJ DEZE HEB IK NOG WEL EEN DRINGEND VERZOEK AAN TRIMMERS DIE NIET MEERIJDEN.

Voor de tijdwaarneming en jurering maken we altijd gebruik van mensen die dit al seizoenen lang altijd trouw doen. Het is uiteraard prima dat deze vaste mensen ook altijd nog bereid zijn om voor ons trimmers dit te doen, maar voor hen is het wel een stimulans als we zelf ook mensen voor de jurering kunnen leveren.

Laat aub zo snel mogelijk aan mij weten of je bereid bent deze avond de jury bij te staan.

De vaste club dames/mannen van de jury doen al heel veel voor de club, zodat het goed is dat wij hen deze keer een klein beetje bijstand verlenen.

Dus mocht je om wat voor redenen zelf niet kunnen schaatsen ondersteun dan toch in ieder geval de juryleden!!!!

We hebben in ieder geval 4 vrijwilligers nodig voor het klokken van de tijden van de deelnemers en het hanteren van het rondebord en de bel.

Om alles vlot te kunnen laten verlopen moet vooraf de startlijst gemaakt worden en in de computer worden ingevoerd. Mijn verzoek is dan ook aan jullie meld je zo spoedig mogelijk aan ivm te maken ritindelingen.

Deadline voor aanmelding is zaterdag 5 maart a.s. Aanmelden graag per email bij Jan Kuipers of bij een van de trainers

trimmers@sv-utrecht.nl