Geen categorie jeugd Langebaan Schaatsen

7 juni 2016 om 18:33

Gezocht Trainer Wedstrijdjeugd

Wordt jij onze nieuwe trainer?

Voor het komende schaatsseizoen zijn wij op zoek naar een trainer om ons team van trainers voor de Wedstrijdjeugd Langebaan aan te vullen.

De wedstrijdjeugd Langebaan binnen SVU telt ongeveer 35 enthousiaste rijders die verspreid over de trainingsuren U01 (maandag om 16.30 uur), U02 (maandag om 18.00 uur) en U06 (vrijdag om 17.45 uur) trainen. De rijders rijden heel veel en graag wedstrijden. Op dit moment nemen zij actief deel in een speciaal voor deze groep opgesteld zomerprogramma.

Helaas moet 1 van onze huidige trainers vanwege werkzaamheden stoppen met de maandagtraining en zijn we dus op zoek naar een trainer die het leuk vindt om de jongste rijders van onze groep (leeftijd ca. 9-12 jaar) te trainen.

Naast de wekelijkse training op maandag van 16.30 uur tot en met 17:45 uur, kun je de andere trainers ook bijstaan in het coachen tijdens wedstrijden en een rol spelen in de algehele begeleiding van deze enthousiaste groep.

Ben je geïnteresseerd of wil je meer weten, neem dan contact op met Laura Loos (voorzitter Langebaan SVU) via langebaan@sv-utrecht.nl