Schaatsen Vereniging

26 november 2016 om 11:19

Schaatsclubshop

Hebben wij een schaatsclubshop?

Op een ALV hoor en zie je nog eens wat. Bij Nico van Doorn (sectie Shorttrack) kan je terecht voor allerlei handige en nuttige schaatsspullen. Denk aan beschermende materialen voor marathon, mass start, langebaan, shorttrack, zoals snijvaste onderpakken / knie- / scheenbeschermers, helmen.

Zonder slijpstenen zijn we nergens. Wist jij dat je met een diamant schaatsslijpsteen binnen 10 minuten scherpe schaatsen hebt? Geen gedoe met slijpkorrels om stenen te vlakken. Gewoon even afspoelen onder water. Ze zijn er in allerlei varianten.

Je kan er ook terecht voor schaatssokken, schaatsbeschermers, slijpblokken braamsteentjes, rondingsmeter, montagematerialen, shorttrackijzers. En als je de ambitie hebt om met shorttrack te beginnen? De shorttrack schaatsen zijn bij SVU te huur.

‘Oh kom maar eens kijken…’.¬†Heerlijk dat het bijna Sinterklaas is, dat lijstje wordt nu een stuk langer. Het mooie is dat alle opbrengsten ten goede komen aan SVU.

Heb je iets nodig, wil je weten wat de prijzen zijn? Neem contact op met Nico van Doorn, maak een afspraak, dan voorziet hij jou graag van advies.