trimmers Vereniging

24 december 2016 om 21:42

Jasper van de Kreeke nieuwe sectievoorzitter Trimmers

Jan Kuipers heeft helaas moeten besluiten te stoppen als sectievoorzitter Trimmers. We hebben heel veel waardering voor al die jaren dat Jan het gezicht van de sectie Trimmers is geweest. Vragen over abonnementen beantwoorden, uitdelen van toegangspassen, organiseren van wedstrijden zijn zo maar enkele voorbeelden van wat hij allemaal heeft gedaan. Gelukkig hebben we Jasper van de Kreeke bereid gevonden deze taken van hem over te nemen. Hieronder stelt de nieuwe sectievoorzitter zich voor.

Mijn naam is Jasper van de Kreeke en ik woon in Culemborg, samen met m’n echtgenote en onze twee lieve kinderen.
Jullie zouden me kunnen kennen van het zaterdagse trimmers-uur, waarmee ik sinds 2011 mijn aansluiting bij SVU heb gevonden. Op maandagavond ben ik ook vaak op de Vechtsebanen te vinden en daarnaast doe ik graag mee aan bijvoorbeeld de 111-ronden op de Jaap Eden of een toertocht op Flevonice. Vorig jaar heb ik in Zweden m’n eerste 200km-tocht gereden en dat smaakt naar meer!

Om dit alles mogelijk te maken werk ik bij een detacheringsbedrijf voor maatwerk-software in Amsterdam. In de tijd die overblijft, zet ik me graag in voor de vereniging als voorzitter van de Trimmers. We zullen elkaar binnenkort ongetwijfeld ontmoeten.

Geniet van de laatste week van het jaar!