23 januari 2017 om 22:05

G.H. Wolbers Wisselbeker voor Jacqueline van Straaten

Tijdens een goed bezochte nieuwjaarsborrel is de G.H. Wolbers Wisselbeker uitgereikt aan Jacqueline van Straaten.

Jacqueline is als jeugdlid begonnen bij SVU. In de loop der jaren is zij via wedstrijdrijdster doorgegaan naar het geven van trainingen. Schaatst als trimmer zelf meer dan goed haar rondjes mee en staat tegenwoordig ook nog eens langs de baan om haar shorttrackende zoons aan te moedigen. Reden genoeg om Jacqueline in het zonnetje te zetten en haar de beker te overhandigen.

De laatste keer dat de beker is uitgereikt, was in 2004 aan Bruno van Hoek. De beker dook op in het archief van de sectie shorttrack en het bestuur vond het gepast de beker in ere te herstellen en uit te reiken aan iemand die zich bijzonder verdienstelijk heeft gemaakt of maakt voor de vereniging.

De nieuwjaarsborrel was ook een gelegenheid om afscheid te nemen van een aantal vrijwilligers en kennis te maken met de opvolgers. Bij de sectie Inline-skaten nam Wim Uijlenbroek afscheid. Hij is opgevolgd door Jan Gerritsen. Jan Kuipers is gestopt als sectievoorzitter van de Trimmers. Jasper van de Kreeke heeft het stokje van hem overgenomen. En Bernard Bierhaus heeft de ledenadministratie overgedragen aan Marianne Stommels.

Wim, Jan en Bernard willen we ook hier nogmaals bedanken voor hun jarenlange inzet voor SVU en we wensen hun opvolgers veel plezier!