Jeugdschaatsen Schaatsen

22 maart 2017 om 20:55

Vechtsebanen Trofee 2017

Gelukkig, na een jaar van afwezigheid, organiseerden we zaterdag 18 maart jl. weer onze interclub de Vechtsebanen Trofee.

Elf teams, waaronder SVU, gingen de strijd met elkaar aan voor het clubklassement, maar ook voor het individuele klassement. De omstandigheden waren goed en er werden aardig wat PR’s gereden.

Ik wil alle winnaars van harte feliciteren met het behaalde resultaat. Maar in het bijzonder onze eigen SVU-leden: Niels Loos met zijn 2de plaats bij de Junior B heren en Stein Grendel met zijn 3de plaats bij de Senioren/Masters. En natuurlijk onze coach Roland Zuurveld die ons team naar een 3de plek in het eindklassement bracht.

De winnaar HardrijVereniging Den Haag-Westland van de Vechtsebanen Trofee 2017 nodigen wij van harte uit om volgend jaar hun titel te komen verdedigen.