Langebaan Schaatsen

5 februari 2018 om 11:03

Tyche naar NK Junioren

Tyche Wamsteker Junior C bij onze wedstrijdjeugd langebaan heeft zich geplaatst voor het NK Junioren op 10 februari 2018 te Enschede.

Op 13 januari was de regionale selectiewedstrijd in Eindhoven. Op die wedstrijd kan je je plaatsen voor het NK junioren. Ik ben toen zevende geworden en dat was genoeg om mij rechtstreeks te plaatsen voor het NK. Ik ben begonnen met jeugdschaatsen bij svu en shorttrack in de schaatsklas. Later kwam ik in de wedstrijdgroep en trainde ik bij Tino, Jacqueline en Roland. Nu train ik ook bij Skate-United. Op 10 februari ga ik van start op het NK junioren in Enschede. Ik rijd een 500m, een 1500m en een teamsprint. Er is dan ook een livestream te volgen. Ik heb er heel veel zin in!

Tyche