Abonnement Langebaan / Marathon

Langebaan- en Marathonschaatsen wordt op de Vechtsebanen georganiseerd door SVU, Sectie Langebaan / Sectie Marathon.

Er kunnen geen rechten worden ontleend aan het onderstaande overzicht. Tarieven voor schaatsabonnementen en licenties zijn altijd onder voorbehoud van prijswijzigingen door de KNSB en/of het Gewest Noord Holland/Utrecht. Alle genoemde tarieven gelden voor het seizoen 2017-2018 en nog onder voorbehoud van definitieve vaststelling.

abonnement incl. toeslagen
CategorieCategorieleeftijd vanaf1e wedstrijd1e trainingvolgend
MastersV39287,25267,25125,00
SeniorenS23
Neo SeniorenN3/N421
Neo SeniorenN1/N219
Junioren AA218225,75195,75   95,00
Junioren AA117
Junioren BB216
Junioren BB115
Junioren CC214
Junioren CC113
Pupillen APA12188,75178,75   95,00
Pupillen BPB11
Pupillen CPC10
Pupillen DPD9
Pupillen EPE8
Pupillen FPF5

Toelichting op de tabel

Categorie indeling: Je leeftijd op de peildatum (1 juli) is bepalend voor de categorie waartoe je wordt ingedeeld.

Abonnement: Met ingang van seizoen 2015-2016 is het mogelijk te kiezen voor een (Langebaan)wedstrijdabonnement of een trainingsabonnement. Een (eerste) trainingsabonnement is iets minder duur; met een dergelijk abonnement mogen geen wedstrijden gereden worden.

Elk abonnement is inclusief € 7,75 verplichtte toeslag talentontwikkeling van het gewest, € 15 trainerstoeslag en € 5,00 EHBO toeslag.

Indien u ná 1 september uw abonnement voor het lopende seizoen wilt omruilen voor een ander trainingsuur, bedragen de administratiekosten € 7,00 (tarief van het Gewest Noord-Holland/Utrecht). LB/MA abonnementen mogen niet gecombineerd worden met TR abonnementen, wel met ST abonnementen.

Wedstrijdlicentie
Om mee te kunnen doen aan wedstrijden is een (wedstrijd)licentie nodig. Met ingang van seizoen 2015-2016 wordt deze wedstrijdlicentie rechtstreeks door de KNSB uitgegeven en niet meer via de verenigingen. Kijk hiervoor op mijn KNSB. De kosten voor een wedstrijdlicentie zijn vanaf 1 juni 2017:

Leeftijdtarief
19 jaar en ouder€ 37,50
13 t/m 18 jaar€ 22,50
t/m 12 jaar€ 10,00

Een (wedstrijd)Licentie is verplicht voor alle Langebaan & Marathon­schaatsers met een wedstrijdabonnement. Let op: wil je in beide disciplines wedstrijden rijden, dan dien je Langebaan en Marathon bij de KNSB aan te geven bij het aanschaffen van je licentie. Indien ook een shorttrackabonnement wordt afgenomen (zie shorttrack) kan ook aan shorttrackwedstrijden worden meegedaan.

Abonnementen voor LB/MA worden als doorlopend beschouwd. Indien u het volgende seizoen op een ander uur / andere uren willen gaan schaatsen of wil stoppen dan dient u dat uiterlijk 1 juli aan te geven via langebaan@sv-utrecht.nl

Overige kosten
Voor alle Langebaan/Marathon/Trimmers abonnementen is de toegang tot de ijsbaan geregeld via een toegangspas. Voor deze pas word eenmalig € 2,50 administratiekosten in rekening gebracht. Op deze pas kunnen meerdere abonnementen “geladen” worden en is voor meerdere seizoenen geldig; goed bewaren dus! Bij verlies kan een duplicaat bij de kassa van de ijsbaan verkregen worden à € 2,50.