Huurschaatsen

Omdat shorttrack een sport is waarvoor specifieke schaatsen en beschermingsmateriaal noodzakelijk zijn, heeft de vereniging de beschikking over een materiaalman die in vrijwel alle materialen kan voorzien.

De belangrijkste activiteit van de materiaalman is de verhuur van shorttrackschaatsen. Door het beschikbaarstellen van de schaatsen kan kennis gemaakt worden met de shorttracksport zonder dat daarvoor direct grote investeringen noodzakelijk zijn door de rijder.

Naast de verhuur van schaatsen zijn slijptafels, snijvaste bescherming, helmen e.d. verkrijgbaar. Het voordeel van het aanschaffen van het materiaal bij de materiaalman is dat de eventuele winst terugvloeit naar de vereniging.

Voor nadere informatie over huurschaatsen of andere producten kunt u contact opnemen met Nico van Doorn via 030 6041940.