jeugdshorttrack

Clubkampioenschappen schaatsklas shorttrack 1213

Als afsluiting van een onvergetelijk jaar doen wij met de schaatsklassers en de wedstrijdrijders altijd aan het einde van het seizoen de clubkampioenschappen. Dit keer hebben 31 rijdertjes meegedaan. Door ziekte waren er vijftien afmeldingen.

De kinderen konden de afstanden 222, 333, 444, 500, 777 meter rijden afhankelijk van hun niveau. Elk van de rijders heeft drie afstanden gereden. Daarna was nog een afvalrace met alle rijdertjes. Het was een fantastisch evenement, dat duurde van 17.00 uur tot ongeveer 20.00 uur. Veel foto’s kun je zien op http://ppverbeek.net63.net/ met dank aan Peter Paul.

schaatsklas2De uiteindelijke organisatie was weer in handen van Stans. Uiteraard met medewerking van trainers en veel vrijwilligers was het weer een geslaagd feest.

De uiteindelijke uitslag voor de drie snelste meisjes en jongens staat hieronder.

Meisjes: Demi Meinten, Pilar Olivera en Angela van Vliet

Jongens: Thijmen Blok, Pieter Bolsius en Adriaan Vet

Iedereen heeft uitstekend zijn/haar best gedaan en kreeg daarvoor natuurlijk ook een medaille.

schaatsklas1Aan het einde kregen alle rijders nog hun uitslag van de gereden testen in december en maart uitgereikt, zodat ze konden zien hoeveel vordering ze hebben gemaakt. Dit noemen we “wat kan ik al”.

Ik wens jullie een heel fijne zomer! Een deel van jullie hoop ik te zien bij de pupillen-wedstrijdgroep en de rest hopelijk weer bij de schaatsklas.

Namens de trainers van schaatsklas TC shorttrack SVU en vrijwilligers,

Jacob