Inline-skatenSchaatsen

Alpe d’Huzes 2013

Marjan Koerselman

Ik ben Marjan Koerselman. Je kent mij misschien van de training op zaterdagochtend op de ijsbaan of van de C3-marathons op zondagavond. Ook ben ik in de zomer op woensdag wel eens op de skeelers te vinden op de baan in Nieuwegein.

Op woensdag 5 juni 2013 doe ik mee aan Alpe d’Huzes, om geld in te zamelen voor KWF Kankerbestrijding.

Ik probeer drie keer de Alpe d’Huez te beklimmen op de racefiets. Ik doe dit voor een zeer persoonlijke reden. Mijn beide ouders zijn namelijk kort geleden en kort na elkaar overleden aan de gevolgen van kanker. Bij beiden werd het (te) laat ontdekt.

[button link=”http://deelnemers.opgevenisgeenoptie.nl/acties/marjankoerselman/marjan-koerselman/” style=”tick” color=”orange” window=”yes”]Ik ben hard op zoek naar sponsors.  Wil jij mij sponsoren?[/button]

We doen mee aan Alpe d’Huzes met een familieteam, bestaande uit mijn broertje, mijn jongste zusje, mijn man en ik. Het lijkt me heel bijzonder om mee te doen.

Ik ga die berg op ter nagedachtenis aan de mensen die te vroeg aan kanker zijn overleden en ter inspiratie voor de mensen die aan het strijden zijn.

En ik hoop dat we ontzettend veel geld inzamelen met z’n allen voor dit goede doel.

Ouders MarjanTer nagedachtenis aan mijn beide ouders:

Jan Koerselman
Overleden in januari 2011 op 62-jarige leeftijd, slokdarmkanker