Inline-skatenjeugd

Superdag voor Asim Muhammed

Bij de pupillen 4 deden SVU’ers Asif Muhammed en Uria Boef mee. Asif wist alle onderdelen te winnen en pakte dus de dagoverwinning. Uria werd keurig zesde.

Raphael Boef reed bij de pupillen 2 net niet in de top 10. De sprint liep niet lekker, dus moest hij het op de lange afstanden goedmaken. Helaas kwam hij bij de puntenkoers net achter een breuk te zitten. Hij probeerde nog op karakter naar de kopgroep toe te rijden, maar redde het niet. Hierdoor reed hij de helft van de wedstrijd alleen, maar wist wel de achtervolgers voor te blijven. Een elfde plek was het maximaal haalbare.

Asim Muhammed, vorige week nog hard gevallen bij een internationale wedstrijd in het Belgische Oostende maar inmiddels weer voldoende hersteld, pakte bij de p1 de meeste punten in de puntenkoers en wist daarmee de dagze  ge veilig te stellen.

foto 1 foto 3 foto 2