Inline-skaten

24 uur voor Kika

Het SVU 24kika team

Het is al weer meer dan 24 uur geleden maar 16 SVU bikkels hebben van vrijdag op zaterdag 24 uur geskeelerd voor KIKA (http://24kika.nl). Het was warm, nat, zwaar, afzien maar bovenal genieten!

Elmer Het startschot valt. Na een totale focus op de blote benen van Marianne komen nu de 67 paar benen rap in beweging en een enorme explosie van energie komt vrij in de lucht. We duiken en masse de eerste bocht in, alles gaat goed. De eerste gedachte is dat we deze bocht nog veel gaan tegenkomen en pootje over naar rechts toch wel erg handig zou zijn. Tweede gedachte is om dat niet nu te oefenen. Overleven en niet vallen is het devies. Nauwelijks 300 meter verder een nog grotere bocht naar rechts. Volgend jaar kan ik pootje over, neem ik me voor. Een lange bocht naar links en dan volledig de benen strekken op het lange recht stuk langs het water. Tjonge, in een treintje kan je hier flink vaart maken. Dit is echt genieten. Links en rechts schiet de jongere garde ons al voorbij, op zoek naar eeuwige roem. We blijven onszelf en stampen stug en gestaag door. Het gekwaak van de eenden wordt afgewisseld met het oeverloze gelul van de speaker. Na krap zes minuten zien we het finish doek opdoemen. De eerste ronde is een feit. Nog 23 uur en 54 minuten te gaan….oei, dat gaat pijn doen! De SVU-wave aan de zijkant maakt echter alles goed. Wat een team-spirit!

Een voor allen, allen voor een! Wat kan het leven toch mooi zijn!

Mooi fotoverslag van Jacco

Evelien Ik sluit me aan bij al deze mooie berichten!
Ben heel blij dat ik toch nog een steentje heb bij kunnen dragen aan dit mooie speciale event! Had het niet willen missen! Zodra de datum voor 24kika 2014 bekend is zet ik die in m’n agenda!
Bedankt allemaal!

Brigitte ja,  24KIKA was supergaaf.Met de foto’s erbij ben ik nog steeds aan het nagenieten. Ik ben verrast wat een ronden, lol, verandering van tactiek en spannend  tot aan het einde.Dank aan jullie allen voor dit  fantastische weekend en aan “de SVU” die ons met kleding en de maaltijden gesteund heeft.

Christiaan Een geweldig leuke ervaring en een bewijs van een almaar groeiende hechte vriendengroep binnen de vereniging. Je helemaal leeg trekken voor een goed doel en dan zo’n mooi resultaat (zowel het totaal bedrag als de mooie foto’s) geef heel veel voldoening. Iedereen bedankt en op naar het volgende team evenement!!!

Johan Zit net aan het ontbijt na een onrustig nachtje: de nachtelijke kika-evaluatie, nadat ik van za op zo maar liefst 13uur gepit heb. Wat is dit toch mooi en onvergetelijk!! Meisjes en jongens: enorm bedankt dat ik dit met jullie heb mogen beleven!!
Ik besluit nog maar eens met: SVU: wat een club!!
Tot vanavond?!

Robert Super leuk event! Erg sfeervol met alle tentjes langs het parcours. En ‘s nachts de vuur korfjes. Leek wel een beetje vakantie op de camping. En heb nu de andere SVU’ers beter leren kennen. Erg leuk! Wel een verzoek om volgend jaar niet van die lekkere ligstoelen mee te nemen! Daar word je wat gemakzuchtig en lui van. De SVU’ers hebben mij ook beter leren kennen 🙂

Erol Mijn lagers draaien gelukkig nog steeds goed ondanks dat ik ze nog niet heb schoongemaakt. Wat was het een superevent en wat een teamprestatie. Allen super bedankt voor alles en de mooie herinnering die ik mee mag nemen. Ik zou zeggen, 2014 ! Here we come!

Hein Zijn we weer wakker? Ik vond het echt ontzettend leuk om met deze groep aan de 24KiKa mee te doen. Ook goed dat we het allemaal tot t einde hebben vol gehouden. Sommige hadden daar wat moeite mee (ik noem geen namen, alleen dat het met een R begint…), anderen hadden de wekker niet onder controle (weer geen namen, alleen dat het met een J begint…) maar eigenlijk liep alles helemaal “op rolletjes”. Volgend jaar weer?

Wop Erg gaaf evenement, blij dat ik de 24 Kika reed en niet de wedstrijd in Hallum. Wat betreft lagers, die kun je het beste gewoon uit je skeelers halen en schoonmaken met afwasmiddel en warm water. Naderhand even afspoelen en droog fohnen (pas op, ze worden heet!). Daarna wat WD40 erin, of siliconenspray en ze rollen weer prima.

Liane Ik heb echt de hele dag nog zitten nagenieten. Vanavond nog een keer toen ik de foto’s bekeek. En dan die uitslag!! Wow! We hebben t samen echt super gedaan. Dank jullie wel allemaal voor de gezelligheid. Ik heb een top weekend gehad. Trouwens, hoe is t met jullie lagers? Denk dat de mijne t niet hebben overleefd ;-/

Een uitgebreid verslag van de hele 24 uur volgt later maar hierbij alvast wat foto’s voor de sfeer.

Bedankt Vincent Riemersma voor alle mooie foto’s – Bekijk ze allemaal op Facebook

Ook Erol maakt wat leuke sfeerfoto’s

Natuurlijk zijn er nog meer foto’s: http://adgfotografie.photoshelter.com/gallery/20130906-24KIKA/G0000GYnyhYd3cxU/C00003ycVvPwgV_Y

In totaal is er €72.977 opgehaald. Iedereen die loten gekocht heeft, heel erg bedankt! Kijk hier of je wat gewonnen hebt.