Langebaan jeugd in Thialf

Op 22 december gingen we met de langebaan jeugd en familie naar Thialf. Alle ouders, zusjes en broertjes mochten ook mee. We verzamelde ons rond 13.00 uur bij de ingang van Thialf. Ik kwam als een van de laatste aan. We kregen een bandje om en mochten direct naar binnen.

Iedereen trok zijn schaatsen aan, ook alle papa’s, mama’s en broertjes en zusjes die mee waren. We waren met een hele grote SVU groep! Het was erg gezellig in Thialf. Ik heb heerlijk 2,5 uur geschaatst met Marit en Mariska. Mijn zusje Lana leerde pootje over. Iedereen had wel iemand om mee te schaatsen.

Na af en toe een korte pauze omdat ze aan het dweilen waren, konden we eigenlijk de hele tijd schaatsten.

Overal waar je keek zag je de mooie blauw met witte SVU jacks. Dat vond ik een heel leuk gezicht.

Nadat we allemaal de baan zijn afgegaan ging iedereen naar huis. Later hoorde ik dat een aantal SVU-ers zijn blijven hangen en die hebben alle toppers gezien. Dat vindt ik wel jammer, want die had ik ook wel willen ontmoeten.

Het was een super gezellige dag in Thialf.

Door: Maegan Hage