Inline-skatenVereniging

Peter bedankt!

Tot en met het seizoen van 2013 heeft Peter de Bouter jarenlang gezorgd voor het reilen en zeilen van het inline-skaten binnen SVU. Eerst als penningmeester en vanaf 2011 ook als secretaris van de sectie.

Veel van zijn werk gebeurde op de achtergrond: de financiële administratie, inclusief het innen van de abonnementsgelden; de ledenadministratie; het verzorgen van de presentielijsten; het beleid meebepalen en uitvoeren; contacten met de KNSB en het Gewest, onder andere voor de wedstrijdrijders; mede organiseren van de diverse (club)activiteiten; PR-activiteiten; en zo nog wat werkzaamheden.

Maar ook was hij het sympathieke gezicht als mensen informatie vroegen over het inline-skaten of zich als lid aanmeldden. En soms ook het strenge gezicht als leden hun contributie of abonnementsgeld nog niet hadden betaald. Een veelzijdige functie dus; Peter was eigenlijk het spreekwoordelijke schaap met de vijf poten.

Peter in volle concentratie voor de bocht

Gelukkig vond Peter ook tijd om zelf aan inline-skaten te doen. Maar met de toegenomen werkzaamheden van de laatste jaren kwam dat toch in het gedrang. Ook wilde hij na zoveel jaren weer meer tijd voor zichzelf. Om deze redenen heeft hij in 2012 aangekondigd er over een jaar mee te stoppen en na het afgesloten inline-skateseizoen is het dus zo ver.

En wie nu denkt dat Peter alleen nog maar skeelert en schaatst heeft het mis: hij draagt nog een flink steentje bij aan de complete vernieuwing van de hele SVU-ledenadministratie en van de website en hij doet ook vrijwilligerswerk voor de Coöperatie Nedereindse Berg.

Daarom Peter, op deze plaats dit woord van dank voor al het werk dat je al die jaren, gezien en ongezien, voor de skeeleraars hebt verzet.