jeugdLangebaanSchaatsen

Wedstrijd in Deventer

Voor vrijdag 3 januari waren de junioren van SVU uitgenodigd voor een juniorenwedstrijd in Deventer. Na `s ochtends half zes op gestaan te zijn en een uur in de auto te hebben gezeten, kwam ik eindelijk aan bij het sportcentrum de Scheg in Deventer.

In Deventer hebben ze geen haast, want na ruim een half uur in de kou voor de deur te hebben gewacht, mochten we pas naar binnen. Toen we eindelijk binnen waren moesten we eerst een half uur in het café zitten wachten tot we mochten warmlopen.

Toen iedereen warmgelopen was en zijn schaatsen aan had, mochten we warm rijden. Daarna mocht iedereen zijn of haar rit rijden, waaruit bleek dat het niet al te goed ijs was. Gelukkig was het wel heel gezellig en heeft iedereen veel plezier gehad.

Door: Tomas Bruineman

Complete uitslag junioren wedstrijd Deventer