jeugdLangebaanSchaatsen

Jeugdwedstrijd in Enschede

Op zaterdag 18 januari gingen Imre, Lana, Maegan, Martijn, Niels, Rosanne, Teun en ik naar Enschede om daar een wedstrijd te rijden waar SVU voor uitgenodigd was. Van iedere leeftijdscategorie van de pupillen deed er één iemand van SVU mee. Het hing van de leeftijdscategorie af welke afstand je moest rijden; ik moest een 500 en een 1000 meter rijden. De baan was overdekt, wat ik erg fijn vond. Ook het ijs was prima. Na nog even op het springkussen te hebben gesprongen, zijn we gaan warmlopen. Daarna moesten we al redelijk snel het ijs op. Er zijn veel nieuwe persoonlijke records gereden. Ik zelf reed ook twee persoonlijke records. Dat kwam ook door alle aanmoedigingen van de andere SVU’ers.   Na de wedstrijden was er een prijsuitreiking. Helaas heeft niemand van SVU iets gewonnen, maar de kinderen van de andere verenigingen waren ook wel heel erg snel. Het was een erg gezellige dag.

Door Mariska van Wijk

Team einduitslag