SchaatsentrimmersVerenigingWielrennen

SVU’ers doen mee aan Alpe d’HuZes

Twee van onze Langebaan trimmers, Richard Budding en Jasper van de Kreeke, doen op 5 juni mee met Alpe d’HuZes. Samen met een drietal anderen vormen ze Team Vechtlust.

Richard Budding
Jasper van de Kreeke

Beide schaatsers hebben zichzelf het doel gesteld om de Alpe d’Huez maar liefst zes keer per fiets te beklimmen, om daarmee een flink bedrag op te halen voor de strijd tegen kanker. Een top-prestatie!!

Afgelopen zaterdag, tijdens de koffie na de schaatstraining, ontstond spontaan het idee om ze een handje te helpen. Onder leiding van Ria Uijtewaal legden diverse mede-schaatsers direct contant geld bij elkaar en anderen zullen voor het einde van het schaatsseizoen nog volgen. Jij ook??

De gezamenlijke opbrengst zal zaterdag 15 maart tijdens de Clubkampioenschappen Langebaan worden overhandigd.

Wil je zelf een donatie doen, of gewoon de prestaties van Richard en Jasper volgen, kijk dan op de actiepagina van hun team:

[box type=”tick” style=”rounded” border=”full”]Misschien zijn er nog meer SVU’ers die mee gaan doen met Alpe d’HuZes – als je je naam, team en link naar de sponsorpagina doorgeeft (redactie@sv-utrecht.nl) dan vermelden wij die ook op deze pagina.[/box]

Een gedachte over “SVU’ers doen mee aan Alpe d’HuZes

Reacties zijn gesloten.