LangebaanmarathonSchaatsenshorttracktrimmers

Clubkampioenschappen Marathon

Op zaterdagavond 28 februari 2015 worden de SVU clubkampioenschappen Marathon gehouden op de Vechtsebanen.

Het is de bedoeling de trimmers als eerste te laten starten.
De dames en heren trimmers gaan tegelijk van start.
De heren rijden circa 17 ronden en de dames circa 12 ronden.
Er wordt een apart klassement voor de dames en heren gemaakt.

De marathonrijders (licentiehouders) starten allemaal tegelijk, na de wedstrijd van de trimmers.
De C3 en de dames rijden circa 20 ronden. De C1/C2/langebaan en shorttrack deelnemers rijden circa 30 ronden.
Er wordt een apart klassement opgemaakt voor de dames en heren C3 en een klassement voor de dames en heren C1/C2/Langebaan en Shorttrack rijders.

Iedereen wordt verzocht tussen 21.45 uur en 22.00uur aanwezig te zijn en zich tijdig te melden. De uitreiking en aanbrengen van beennummers vindt plaats in de nabijheid van het jurygebouwtje.

Aanvang van de wedstrijd is 22.30 uur exact.
Einde van wedstrijd avond is 23.30 uur.
De prijsuitreiking is in de kantine van de Vechtsebanen na 23.30 uur.

Inschrijfformulier graag per mail retour naar de sectie vertegenwoordiger of je trainer voor 25-02-2015.

Schaats je niet mee, maar wil je wel wat doen om deze activiteit mogelijk te maken? Meld je dan aan als vrijwilliger, bijvoorbeeld voor de tijdwaarneming. Vanuit de jurykamer heb je ook nog eens een heel mooi zicht op de wedstrijd.
Met vriendelijke groet,
Sectie Marathon