jeugdLangebaanSchaatsen

Interclub in Enschede

Zaterdagavond 17 januari gingen we met SVU naar Enschede om daar mee te doen aan een interclubwedstrijd. We moesten er om vijf uur zijn en de wedstrijd begon om half zes ’s avonds. De schaatsers die meededen waren: Leon, Caitlynn, Linde, Lana, Tyche, Teun, David en Maegan.
Iedereen had er erg veel zin in en was er helemaal klaar voor. We moesten een 100/300, 300/500 of 1000/500 rijden. We werden gecoacht door Tino en Sido. Laura was mee om alle tijden te noteren en alles te regelen. Enschede is een erg mooie baan met een grote kantine. Ook was de baan overdekt en daardoor was het snel ijs. Er werden goede tijden gereden en veel PR’s sneuvelden. Bijna iedereen reed een PR, behalve Lana en Linde, maar die maken dat binnenkort vast weer goed.
Het was erg leuk om op een andere baan een wedstrijd te mogen rijden en het was enorm gezellig! Helaas heeft niemand van SVU iets gewonnen. Wel kreeg iedereen een vaantje en zijn we als vereniging 13de geworden. Het was erg gezellig en daar ging het natuurlijk om!

Door: Maegan Hage