SchaatsenshorttrackUitslagen

Bram Steenaart rijdt nationaal juniorenrecord

SVU-lid Bram Steenaart is 14 jaar en C-junior in het shorttrack. Hij heeft zijn visitekaartje inmiddels ook internationaal afgegeven.

Bij een shorttracktoernooi in München heeft Bram het nationale juniorenrecord op de 777 meter op zijn naam gezet. Tijdens het Munich Open noteerde Bram een tijd van 1.10,725 seconden. Daarmee was hij ruim sneller dan het Nederlandse record dat op naam stond van Tjerk de Boer. Ook schaatsen.nl heeft hier aandacht aan besteed.

Bram Steenaart-1Eind januari was de C-junior al de sterkste bij de finalewedstrijd van de Europese Starclass in Turijn. Hij won daar goud op het overall klassement in de derde starclass wedstrijd. Bram staat daardoor na drie starclass wedstrijden in de top 8 en heeft zich hiermee geplaatst voor de Europe Final wedstrijd 20/21/22 maart 2015 in Oberstdorf.

Namens SVU Shorttrack feliciteren we Bram Steenaart met zijn Nederlands Juniorenrecord!!!