Extern Langebaan Schaatsen Uitslagen

21 maart 2015 om 19:21

Uitslag Vechtsebanen Trofee

Afgelopen zaterdag 14 maart sloten we het schaatsseizoen traditioneel af met de Vechtsebanen Trofee.

We hadden dit jaar een opkomst van zestien teams. Alle rijders streden voor het individuele klassement en voor het clubklassement.
Het was koud, het ijs was goed en er zijn veel PR’s gereden. Het was weer een geslaagd evenement en we hopen dat alle verengingen volgend jaar weer meedoen.

Hier vind je de uitslagen en het clubklassement en ook nog wat foto’s van de prijswinnaars.

Foto540-ABHRXP4N Foto540-OD7YBRJI Foto720-3SGHNX8U-2 Foto720-IOZKG3A4 Foto720-NLP73CJN Foto720-WC3VO6FB