Inline-skatenwedstrijdgroep

NK Marathon Masters Inline Skaten 2015

Onder zeer goede weersomstandigheden heeft op zaterdag 6 juni 2015 op onze Berg het NK Marathon Masters Inline Skaten plaatsgevonden.

Hoewel er geen podium plekken waren voor SVU deelnemers, zijn er toch mooie prestaties geleverd. Martijn Jager behaalde een mooie zesde plaats, Johan Boef werd 13e. Robert Wierts wist het peloton lang te volgen en werd uiteindelijk 18e.

Helaas kwam Wilfred Stockschen in de eerste ronde lelijk ten val en moest zich onder doktersbehandeling stellen. Wij wensen Wilfred veel beterschap toe en hopen dat hij weer snel op skeelers staat.

Natuurlijk willen we ook Johan Smit, Jacco Spek, Marco van Zuilen, Christiaan Smit, Brigitte Hol, Gerda Vergeer, Suzanne Mulder, Wim Uijlenbroek en Hein Meeuwis bedanken voor hun vrijwillige inzet om deze wedstrijd tot een succes te maken.

Een uitgebreid wedstrijdverslag is te vinden op http://www.schaatsen.nl/nieuws/6/mastertitels-voor-kamstra-van-der-meulen-varenkamp-en-teuling/ (Karin Verhoef)

Een verslag van Jan Zwanensburg vind je hier.

Natuur zijn er ook veel foto’s gemaakt – Foto’s van Gé Wijnands