jeugdLangebaanSchaatsen

Wedstrijdjeugd klaar voor het schaatsseizoen

Veel rijders hebben deze zomer deelgenomen aan het vernieuwde zomerprogramma voor de wedstrijdjeugd. Door middel van skeeler-, fiets- en droogtraining hebben ze hun techniek en conditie verbeterd.

Vrijdag 11 september hebben we het zomerseizoen dan ook afgesloten met een sportieve activiteit. En het is duidelijk: ze zijn er klaar voor en staan te trappelen om de schaatsen weer onder te binden. Daarom gaan we, voordat de ijsbaan in Utrecht open gaat, op zaterdag 26 september onze schaatsen alvast uitproberen in Haarlem.

We kijken uit naar het komende schaatsseizoen en hopen dat de zomertraining daadwerkelijk heeft geholpen om de prestaties op het ijs te verbeteren.

Wij als begeleiding hopen dat de wedstrijdjeugd weer een mooi schaatsseizoen mag hebben, met veel leuke wedstrijden en andere activiteiten.