Clubkleding

Het is eindelijk zover. Gericht op de toekomst hebben we ons gebogen over de clubkleding van SVU. Er is een nieuw ontwerp gemaakt, waarbij het streven is deze kledinglijn enige tijd ongewijzigd te houden om daardoor meer uniformiteit te krijgen en onze herkenbaarheid op de baan te vergroten.

Het is de bedoeling dat ieder lid dat namens de vereniging uitkomt bij een wedstrijd of evenement clubkleding draagt. Uiteraard zijn het ook zeer fijne pakken om bij andere gelegenheden of trainingen mee te sporten.

De pakken zijn van dunne lycrastof die het mogelijk maakt om prettig te rijden in het voor- en naseizoen. De pakken blijven door de toegepaste stof langere tijd mooi. Voor koude dagen is wel meer onderkleding vereist. De nieuwe kleding is ook geschikt om snijvaste onderkleding te dragen.

Hieronder vind je alle modellen, waarbij er keuze is uit diverse maten (XXS / XS / S /M/ L / XL / XXL /XXXL). NB qua kleur blauw is deze in werkelijkheid iets donkerder.

SVU - Marathonpak
Marathonpak €90,-
SVU - Wedstrijdpak
Wedstrijdpak €90,-
SVU - Thermo Ritsbroek
Thermo Ritsbroek €48,-
SVU - Salopet Thermo Colant
Salopet Thermo Colant €41,-
SVU - Trainingsjack Elite
Getailleerd Trainingsjack Elite €54,-

Zoals je ziet hebben we ook een nieuwe sponsor, WHC Advies. De specialist op het gebied van Exploitatie, Onderhouds- en Energiebeheer, Inspectie en Conditie van vastgoed en civiele kunstwerken. Deze sponsor betaalt voor een deel mee aan de kleding waardoor de prijzen gereduceerd zijn.

Bestellen
Voor de eerste levering van de nieuwe kleding vindt een inventarisatie plaats.
Indien je uit bovenstaande collectie kleding wilt bestellen, geef dan het aantal, type kleding en de maat op. Doe dit NU! Er is reeds een voorbestelling gedaan naar de leverancier Mijnten/Hunter-Bioracer. Indien we snel weten of er meer besteld moet worden, kunnen we eventueel nog bijsturen. We proberen in december de eerste lichting beschikbaar te hebben in Achterveld. Je bestelling kun je richten aan info@mijnten.nl

Winkel
in samenwerking met Mijnten Schaats- en Skeelersport uit Achterveld zal ook clubkleding in de winkel voorradig zijn. De eerste voorraad zal ergens in december in de winkel liggen. De kans bestaat in dat geval dat, wanneer je niet van tevoren besteld hebt en in december in de winkel wilt passen, door de eerste grote vraag de voorraad tijdelijk op is. Dus het is verstandig om ZSM te bestellen als je verzekerd wilt zijn van kleding. Na de eerste leveringen is de normale gang van zaken dat een ieder die nieuwe kleding wil, deze bestelt of past bij Mijnten in Achterveld.

Korting
Leden van SVU krijgen, 10% korting op nieuwe artikelen (met uitzondering van schaatspakken) in de winkel van Mijnten. Zolang er op natuurijs geschaatst kan worden, geldt deze korting niet.