International Masters Shorttrack

International Masters Shorttrack 21 januari: mix van prestatie & gezelligheid 

Een mooie tijd neerzetten én bijpraten met schaatsvrienden van vroeger. Dat is de International Masters Shorttrack (Silver M) in de dop. Zaterdag 21 januari 2017 was het de hele dag shorttracken op de binnenbaan van de Vechtsebanen. ’s Ochtends met de 3e Sebra Sports Cup West voor pupillen en in de middag met de Masters voor junioren/senioren.

SVU-er Gerlinde Paas deed mee met de Masters en viel tot haar eigen verbazing ook nog eens in de prijzen met een zilveren medaille. “Ik moet toch eens uitzoeken hoe de spelregels precies zijn… Ik kan iedereen aanraden om mee te doen. Het was ontzettend leuk en gezellig.”

Dank aan alle vrijwilligers!

Han Brouwer, voorzitter SVU Shorttrack: “Het was een mooie dag voor SVU Shorttrack. Mede dankzij de vele vrijwilligers die weer klaar stonden. Geweldig hoe we dat met elkaar doen en te merken hoe het gewaardeerd wordt. De 58 deelnemers,ook uit België, Duitsland, Zwitserland en Engeland hebben ontzettend genoten. En ook de regiowedstrijd voor 90 pupillen uit onze regio was een succes. Goed voor de sport en goed voor onze club.”

Benieuwd naar de uitslagen?
Kijk dan op www.shorttrackonline.info onder International Masters Shorttrack (Silver M) Masters http://www.shorttrackonline.info/compresult.php?comp=1991 of 3e Sebra Sports Cup West
http://www.shorttrackonline.info/compresult.php?comp=20