Inline-skaten

13 juni 2017 om 21:56

405km op de skeelers!

Nog 2 dagen dan start onze kilometervreter op wielen, Peter de Bouter met zijn uitdaging – 405KM skeeleren!!!!

Vrijdagmorgen 16 juni 2017 om 05.00 uur valt het startschot vanuit Sportcentrum Kardinge te Groningen. En Zaterdag is de finish in Maastricht!

147 deelnemers op skeelers, 10 deelnemers op de
fiets, 10 motorrijders en 23 fanatieke vrijwilligers doen mee voor het goede doel, Stichting Kansarme Kinderen Nederland (https://skkin.nl/)

Met z’n allen starten we dan de Super Skate Challenge “Grunnen noar Mestreech” van 405 km. Een loodzware afstand waar deelnemers heel wat trainingskilometers voor gezwoegd hebben voordat ze aan de start kunnen staan.

Namens de SVU zijn we nu al diep onder de indruk en we wensen Peter een gezonde en sportieve tocht!!

Tags: