beginnersgroep gevorderdengroep Inline-skaten jeugd marathongroep wedstrijdgroep

13 juni 2017 om 20:48

Oproep! Clubkampioenschappen Inline 2017

Het is weer zo ver! Op woensdag 21 juni vinden op de Nedereindse Berg de jaarlijkse clubkampioenschappen Inline plaats. Doe mee – hoe meer deelnemers hoe zwaarder de strijd maar des te groter is de beloning!

start: Jeugd vanaf 18.30 uur en

start: Senioren vanaf 19.30 uur.

Jeugd t/m 13 op de kleine baan, oudere jeugd en senioren 2 ronden 1250 m baan en King of the Hill

ps. dat het leuk is kan je lezen in het verslag van vorig jaar.