Kom schaatsen in Utrecht!

Best gek, laatst kon je nog lekker watertrappelen en plonzen in zwembad,  gracht of zee, terwijl wij Рschaatsers Рstaan te trappelen om te schaatsen. Gelukkig begint het nieuwe schaatsseizoen vanaf 1 september 2017 t/m 17 maart 2018.

Weet jij al op welke sport je gaat? Kies je voor een sport waar jouw vrienden ook op zitten? Of ben je eigenwijs en doe je lekker wat jezelf wilt en kunt. Kom eens schaatsen bij SVU!

Op de ijsbaan De Vechtsebanen krijg je wekelijks les van een trainer. Je sluit aan in een groep, die bij je past. Kan je al een beetje schaatsen of helemaal niet, dat maakt niets uit. Iedereen krijgt oefeningen om te leren schaatsen. Ook hoef je niet meteen schaatsen te kopen, je kan ze eerst huren via de vereniging en de ijsbaan. Voor iedere leeftijdsgroep tussen 6 en 18 jaar is er plek op verschillende trainingsuren.

Ben je nieuwsgierig? Schaats dan mee tijdens een proefles, aanmelden kan via dit formulier.

Willen jouw ouders meer weten, dan kunnen ze of meer lezen op deze pagina of een e-mail sturen naar jeugdschaatsen@sv-utrecht.nl.

En ouders opgelet, wil je zelf ook (beter) leren schaatsen, ook voor volwassenen heeft SVU plek. Meld je aan voor de proefles of kijk hier voor meer informatie.

Kom schaatsen bij SVU; schaatsen, shottrack, inline-skaten