Oproep Vereniging Wielrennen

2 mei 2018 om 08:46

SVU Koningsrit

Traditiegetrouw wordt ook dit jaar weer de SVU Koningsrit, de jaarlijkse fietstocht over de Utrechtse Heuvelrug gereden.

Het bestuur nodigt alle SVU-leden van harte uit om met ons mee te fietsen. Je wordt verzocht om 9.45 uur met racefiets aanwezig te zijn bij het clubhuis Nedereindse Berg aan de Nedereindseweg.

Om 10.00 uur vertrekken we voor een recreatieve fietstocht van circa 90 kilometer. Na de Amerongseberg is er een stop, waarbij de vereniging op koffie met appeltaart trakteert. Vervolgens rijden we weer terug naar de Nedereindseberg. Zo nodig wordt er in 2 of 3 groepen gereden. Een langzame en snelle groep.

Hopelijk zien we jullie allemaal op 6 mei 2018 om 9.45 uur.

Laat even weten of je komt – https://www.facebook.com/events/2076201269336180/