BostrainingFietsenInline-skatenVerenigingWielrennen

Zeer geslaagde SVU Sport BBQ

Afgelopen zondag 8 juli hadden we de primeur van de SVU Sport BBQ. Bijna vijftig leden hadden zich aangemeld om eerst samen te sporten en vervolgens bij te komen en bij te praten tijdens de BBQ.

Verdeeld over drie groepen werd een uurtje gesport. Gekozen kon worden tussen droogtraining (naast de berg), inline-skaten (op de berg) en wielrennen (rondje in de buurt van de berg). Drie trainers hadden zich gemeld om ons te voorzien van de nodige oefeningen en aanwijzingen. De zomerzon zorgde voor ‘high impact’ trainingen, de wind na afloop voor enige verkoeling. Uitzicht op het water en de slingers op het feestelijk versierde terras bij het paviljoen maakten het strandgevoel compleet.

Nadat afscheid was genomen van Gerda Vergeer als secretaris van SVU, werd de avond ingeluid met bubbels. Al snel gevolgd door een compleet verzorgde BBQ. Het was behoorlijk doorwerken voor de koks om de hongerige sportmagen te voeden.

We kunnen terugkijken op een geslaagd evenement, met dank aan de mensen die hebben geholpen bij de organisatie hiervan en aan degenen die aanwezig waren. De vele enthousiaste reacties doen vermoeden dat er volgend jaar weer een SVU Sport BBQ gaat komen.