Inline-skatenshorttrackVereniging

Voorbereidingen Special Olympics in volle gang

Voor het geval je het nog niet weet: van 14 t/m 21 maart zijn de Special Olympics World Games in Abu Dhabi. En Marit Kaats is daarbij!

Marit zal Nederland vertegenwoordigen op het onderdeel inline-skaten. De voorbereidingen voor het evenement zijn in volle gang. Afgelopen weekend was de presentatie van Special Olympics Team NL in hun nieuwe sportkleding. Uiteraard ontbrak Marit daar niet. Nog leuker, zij werd geïnterviewd door RTV Utrecht en het AD.

Op zondag 3 maart kun je Marit live zien en horen in de Stadsschouwburg in Utrecht, waar zij samen met Ragna Schapendonk (directeur Special Olympics Nederland) zal optreden.

Wie nu denkt dat de voorbereidingen alleen maar glitter en glamour zijn, heeft het mis. Het laatste weekend van februari wordt er in Gorredijk hard getraind. En op woensdag 20 februari doet Marit ook nog even mee  aan onze clubkampioenschappen shorttrack. Dus vind je Abu Dhabi te ver, dan kun je haar dichterbij in actie zien op de Vechtsebanen.

We wensen Marit veel succes en plezier met de voorbereidingen en tijdens de wedstrijden!