SVU ondertekent het Utrechtse Sportakkoord

Op 5 juli vond de ondertekening plaats van het Utrechtse Sportakkoord. Een initiatief van gemeente, sportaanbieders, bedrijfsleven en maatschappelijke organisaties om sporten en bewegen voor elke inwoner van Utrecht mogelijk te maken. Ook SVU heeft het Sportakkoord ondertekend. Hiermee maken we nog meer duidelijk dat we een vereniging willen zijn waar iedereen kan meedoen, met plezier en in een veilige omgeving. Enige tijd geleden hebben we het veilige sportklimaat al op de kaart gezet. We zijn ervan overtuigd dat het ondertekenen van de doelstellingen van het Utrechtse Sportakkoord bijdraagt aan het zijn van een vitale vereniging, die nu en in de toekomst naar tevredenheid van leden de schaats- en skeelersport kan aanbieden. Heb jij ideeën hoe we dat nog beter kunnen doen? Laat het weten aan het bestuur.

Wil je meer weten over het Utrechtse Sportakkoord, lees dan hier verder.