Lekker skeeleren langs de Lek – skeelertocht op 5 april 2020 (afgelast)

Afgelast

LET OP! De tocht is in navolging van de aanbevelingen afgelast. 

Kom lekker skeeleren langs de Lek! Met dit motto organiseert SVU vanaf de Nedereindse Berg de SVU seizoensopnenings skeeler peletonstocht op zondag 5 april. De route voert de deelnemers door IJsselstein, Vianense brug Lekdijk naar Schoonhoven, Lekdijk richting IJsselstein (Utrecht).

route

Fietsers en motors voor en achter het peloton zorgen voor een gemiddelde snelheid van 20 km/uur. De route gaat zo veel mogelijk over stille wegen en fietspaden. In de bezemwagen is een EHBO’er aanwezig. Halverwege de tocht wordt een korte pauze gehouden met wat te eten en te drinken voor alle rijders.

deelnemers 2019

In het paviljoen van de SVU op de Nedereindse Berg (adres Nedereindseweg 501W Utrecht) kan men zich op zondag 5 april inschrijven vanaf 8.30 uur. De peletonstocht start om 10.00 uur.

In het paviljoen zijn kleedkamers beschikbaar en na afloop kan men, terug in het SVU paviljoen, nagenieten bij een kop soep en een broodje.

Onderstaande videoverslag werd gemaakt door een van de deelnemers van de editie 2019 en geeft een mooi beeld van de goed bezochte pelotonstocht. Bedankt Anja Bakker voor dit video-verslag!