Onze jeugd gaat weer trainen

Vanaf 6 mei gaan we trainingen voor de jeugd t/m 18 jaar opstarten. Dat betekent dat zij weer kunnen gaan inline-skaten en meedoen aan de droogtraining op maandag en woensdag. De afgelopen tijd zijn we druk bezig geweest met het treffen van de voorbereidingen, zodat we de trainingen kunnen doen volgens de protocollen van NOCS*NSF en KNSB, en binnen de kaders die de gemeente Utrecht heeft vastgesteld. Ouders en jeugdleden zijn daarover geïnformeerd, dus ook zij weten wat van iedereen wordt verwacht.

Hoewel het trainen volgens deze richtlijnen en maatregelen anders zal zijn dat voorgaande jaren, zijn we blij dat we onze jeugd de mogelijkheid kunnen bieden hun sport weer op te pakken. En uiteraard dank ook aan de trainers die samen met hen aan de slag gaan.

We wensen jullie allemaal veel plezier!

 

Wil jij weten of inline-skaten bij SVU iets voor je is? Kijk hier voor meer informatie. Nu al enthousiast? Meld je dan aan voor een proefles en geef daarbij aan wat je niveau is. Gezien de huidige maatregelen kunnen we niet vooraf toezeggen of we voor iedereen een plekje hebben. Na aanmelding hoor je van ons wat mogelijk is.