Inline-skaten

Ook de volwassenen zijn van start

Twee weken geleden mocht onze jeugd al de skeelers onderbinden en meedoen met de droogtraining. Maandagavond was het dan ook zo ver voor de volwassenen. Het was even een logistieke puzzel om zelfs op ons grote terrein elke groep van jong tot oud een plek te geven. En het is gelukt! Met een strak tijdschema kan iedereen weer trainen. Inline-skaten binnen protocollen en op minimaal 1,5m bleek de pret niet te drukken. Dus dat waren ook bij volwassenen blije gezichten. Niet bij iedereen was de conditie op peil, maar dat gaat de komende weken ongetwijfeld goed komen.

Ben je nieuwsgierig en wil je (beter) leren inline-skaten bij een gezellige club met goede trainers? Meld je dan aan voor een proefles.