Inline-skaten

SVU’ers aan de start van NK Inlineskaten op Circuit van Zandvoort

foto Neeke Smit
foto: Neeke Smit

Op 29 augustus 2020 vindt het NK Marathon Inlineskaten plaats op het Circuit van Zandvoort.
Er zullen in alle categorie├źn meer dan 400 deelnemers aan de start verschijnen.

SVU zal met 15 wedstrijdrijders aan de start staan. Daarnaast ook nog rijders die eerder bij de wedstrijdgroep van SVU hebben getraind. Iets om heel erg trots op te zijn.
Doordat de F1 Grand Prix niet door kon gaan vanwege Corona perikelen, stond het circuit open voor de organisatie van het NK Inlineskate Marathon op het Circuit van Zandvoort! Een unieke locatie. Nog niet eerder was er een NK Inlineskaten georganiseerd op een Circuit.

Op 21 juli 2020 mochten we deelnemen aan de testtraining op het Circuit van Zandvoort. Dat bleek geen overbodige luxe te zijn! Het is een pittig heuvelachtig parcours met uitdagende bochten en altijd aanwezige zeewind, dus vanaf die dag hebben we alleen nog maar heuveltraining gedaan op de Nedereindseberg. De kombocht met 32 graden hoogteverschil blijft nog wel steeds heel erg apart.

SVU Masters:
40+ Robert Wierts, Niels Willeboordse, Johan Boef.
50+ Martijn Jager, Klaas Brandwijk.
60+ Jan Pauwe, Bauke Meijer, Wim Snel.

SVU Heren: Tom van Vliet, Raphael Boef, Jos de Bruijn, Niels Loos.
SVU Dames: Annemarie Boer, Roosmarijn van der Vaart, Talita Hartkamp.

Met dank aan Martijn Jager voor deze voorbeschouwing.

We wensen alle rijders heel veel succes en plezier!