SVU’ers succesvol op Daikin NK Inlineskaten Marathon

Op zaterdag 7 augustus organiseerde de KNSB het Daikin NK Inlineskaten Marathon op het Leontien van Moorsel Parcours. SVU was daar goed vertegenwoordigd bij de Masters. Op een dag die werd geplaagd door onduidelijke weersvoorspellingen, paste de wedstrijdorganisatie het programma aan, waardoor de masters, weliswaar onbedoeld, op een precies op tijd opgedroogd parcours hun rondjes konden rijden. Voor de snelsten waren dat er 28; de anderen konden stoppen nadat de winnaar over de finish was. In elke categorie stond een SVU’er op het podium: M40: Robert Wierts (3), M50: Wim Kwakkel (2), M60: Jan Paauw (3), DMA: Clarine Bronkhorst (2).

De dag eindigde door letterlijk en figuurlijk in het water te vallen. Onweer en regen teisterden de heren, waarop de jury met niet geheel duidelijke instructies besloot de wedstrijd af te breken. Deze heren krijgen over enkele weken een herkansing.

Foto’s: Bauke Meijer