Vrijwilligersbeker voor Hein en Mariëlle

Tijdens de ALV van afgelopen week is de vrijwilligersbeker 2021 uitgereikt aan Hein en Mariëlle voor hun inzet om voor het tweede seizoen op rij onder bijzondere omstandigheden het inline-skaten mogelijk te maken. Achter en voor de schermen hebben zij veel werk verzet om alle (nieuwe) leden een trainingsplek te geven, rekening houdend met wat mag en moet. Door hun enthousiasme zorgen zij dat iedereen zich thuis voelt binnen de vereniging en veel skeeleraars deze winter ook het ijs op willen gaan.
Daarnaast zijn zij dit jaar nog eens extra druk geweest om samen met de KNSB 2 landelijke marathons te organiseren en komt er op zondag 19 september nog een vernieuwde toertocht.
Namens iedereen: nogmaals dank voor jullie inzet!
Tijdens de ALV is afscheid genomen van Jasper als sectievoorzitter Trimmers. Na 5 jaar heeft hij het stokje overgedragen aan Paul. We willen Jasper ook hier bedanken voor zijn bijdrage om de sectie een stap verder te brengen en de mooie tochten die hij heeft georganiseerd voor de vereniging. We wensen Paul veel succes en plezier als voorzitter van de sectie die vanaf nu verder gaat als Toerschaatsen.