SVU Clubkleding

Regeling voor het jeugdschaatsen en inline-skaten jeugd
De kinderen die deelnemen aan het jeugdschaatsen, krijgen een schaatsjack. Dit schaatsjack wordt voor één seizoen in bruikleen verstrekt, en dient aan het eind van het seizoen weer te worden ingeleverd bij de jeugdschaatscoördinator. De vergoeding voor deze kleding is in de contributie opgenomen.

Bij het inline-skaten voor de jeugd worden de jacks uitgeleend, en ze moeten aan het eind van het seizoen weer worden ingeleverd. De huur van deze jasjes bedraagt 10 euro per seizoen.

Overige clubkleding
In onze clubkleding zijn we goed herkenbaar op de baan, en natuurlijk ook op natuurijs. Het is de bedoeling dat ieder lid dat namens SVU uitkomt bij een wedstrijd of evenement, clubkleding draagt. Op die manier stralen we uniformiteit uit.

De pakken zijn van het merk en Hunter en gemaakt van dunne lycrastof die het mogelijk maakt om prettig te rijden in het voor- en naseizoen. Uiteraard zijn het ook zeer fijne pakken om bij andere gelegenheden of trainingen mee te sporten. Ze blijven door de toegepaste stof langere tijd mooi. Voor koude dagen is wel meer onderkleding vereist. De kleding is ook geschikt om snijvaste onderkleding te dragen.

Hieronder vind je alle modellen. Op de website van Mijnten Schaats- en skeelersport in Achterveld vind je meer informatie en ook de actuele prijzen. Er is keuze uit diverse maten (XXS / XS / S /M/ L / XL / XXL /XXXL). NB qua kleur blauw is deze in werkelijkheid iets donkerder.

SVU - Marathonpak
Marathonpak
SVU - Wedstrijdpak
Wedstrijdpak
SVU - Thermo Ritsbroek
Thermo Ritsbroek
SVU - Salopet Thermo Colant
Salopet Thermo Colant
SVU - Trainingsjack Elite
Getailleerd Trainingsjack Elite

Zoals je ziet, is onze sponsor WHC Advies. De specialist op het gebied van Exploitatie, Onderhouds- en Energiebeheer, Inspectie en Conditie van vastgoed en civiele kunstwerken. Deze sponsor betaalt voor een deel mee aan de kleding, waardoor de prijzen gereduceerd zijn.

Bestellen
In samenwerking met Mijnten Schaats- en Skeelersport uit Achterveld zal clubkleding in de winkel voorradig zijn.  Weet je je maat niet, dan is het advies gebruik te maken van de pasmogelijkheid. De maten vallen namelijk nogal klein.

Je kunt ook via e-mail bestellen. Geef dan type kleding, het aantal en de maat op. Je bestelling kun je richten aan info@mijnten.nl

Korting
Leden van SVU krijgen 10% korting op nieuwe artikelen (met uitzondering van schaatspakken) in de winkel van Mijnten. Zolang er op natuurijs geschaatst kan worden, geldt deze korting niet.