Abonnement Langebaan / Marathon

Langebaan- en Marathonschaatsen wordt op de Vechtsebanen georganiseerd door SVU, Sectie Langebaan / Sectie Marathon.

Er kunnen geen rechten worden ontleend aan het onderstaande overzicht. Tarieven voor schaatsabonnementen en licenties zijn altijd onder voorbehoud van prijswijzigingen door de KNSB en/of Baanvereniging Utrecht. Alle genoemde tarieven gelden zijn indicaties voor het seizoen 2021-2022 en zijn nog onder voorbehoud van definitieve vaststelling.

Elk abonnement is exclusief  € 15 trainerstoeslag.

abonnement incl. toeslagen
Categorie Categorie leeftijd vanaf 1e wedstrijd 1e training volgend
Masters V 39 287,25 267,25 125,00
Senioren S 23
Neo Senioren N3/N4 21
Neo Senioren N1/N2 19
Junioren A A2 18 225,75 195,75    95,00
Junioren A A1 17
Junioren B B2 16
Junioren B B1 15
Junioren C C2 14
Junioren C C1 13
Pupillen A PA 12 188,75 178,75    95,00
Pupillen B PB 11
Pupillen C PC 10
Pupillen D PD 9
Pupillen E PE 8
Pupillen F PF 5

Toelichting op de tabel

Categorie indeling: Je leeftijd op de peildatum (1 juli) is bepalend voor de categorie waarin je wordt ingedeeld.

Abonnement: Je kunt kiezen voor een (Langebaan)wedstrijdabonnement of een trainingsabonnement. Een (eerste) trainingsabonnement is iets minder duur; met zo’n abonnement mag je echter geen wedstrijden rijden.

Indien je ná 1 september je abonnement voor het lopende seizoen wilt omruilen voor een ander trainingsuur, bedragen de administratiekosten € 7,00 (tarief van het Gewest Noord-Holland/Utrecht). LB/MA abonnementen mogen  gecombineerd worden met TR abonnementen en met ST abonnementen.

Ouder/Kind abonnement:
Voor alle begeleiders waarvan het kind een abonnement heeft op maandag U01 om 16.30 uur is er de mogelijkheid om een ouder/kind abonnement aan te schaffen. Met het ouder/kind abonnement heeft de begeleider toegang tot dit trainingsuur om zelf lekker te kunnen schaatsen terwijl je kind aan het trainen is. Er is geen trainer voor je aanwezig en je rijdt op eigen risico.
Kosten voor dit abonnement € 125,00. Heb je interesse, dan kun je dat kenbaar maken via langebaan@svutrecht.nl.

Wedstrijdlicentie
Om mee te kunnen doen aan wedstrijden is een (wedstrijd)licentie nodig. Kijk hiervoor op de website van de KNSB. Een (wedstrijd)licentie is verplicht voor alle Langebaan & Marathon­schaatsers met een wedstrijdabonnement. Let op: wil je in beide disciplines wedstrijden rijden, dan dien je Langebaan en Marathon bij de KNSB aan te geven bij het aanschaffen van je licentie. Indien ook een shorttrackabonnement wordt afgenomen (zie shorttrack) kan ook aan shorttrackwedstrijden worden meegedaan.

Abonnementen voor LB/MA worden als doorlopend beschouwd. Indien je het volgende seizoen op een ander uur / andere uren wilt gaan schaatsen of wilt stoppen, dan moet je dat uiterlijk 1 juli aangeven via langebaan@svutrecht.nl

Overige kosten
Voor alle abonnementen is de toegang tot de ijsbaan geregeld via een toegangspas. Voor deze pas word eenmalig € 2,50 administratiekosten in rekening gebracht. Op deze pas kunnen meerdere abonnementen “geladen” worden en is voor meerdere seizoenen geldig; goed bewaren dus! Bij verlies kan een duplicaat bij de kassa van de ijsbaan verkregen worden à € 2,50.