Abonnement trimmers

Recreatief schaatsen wordt georganiseerd door de Sectie Trimmers.

Er kunnen geen rechten worden ontleend aan het onderstaande overzicht. Tarieven voor de schaatsabonnementen zijn altijd onder voorbehoud van prijswijzigingen door de KNSB en/of het Gewest Noord Holland/Utrecht. Alle genoemde tarieven gelden voor het seizoen 2018-2019 en nog onder voorbehoud van definitieve vaststelling.

abonnement incl. toeslagen
Categorie leeftijd vanaf 1e 2e 3e / 4e
Trimmers volw 19 160,75 155,00 155,00
Trimmers jeugd 16 134,25 126,50 126,50

Toelichting op de tabel

Leeftijd: Op dit moment organiseert de SVU in principe alleen recreatief schaatsen voor (Neo) Senioren (vanaf 19 jaar). In overleg kan vanaf 16 jaar uitzonderingen gemaakt worden. Je leeftijd op de peildatum (1 juli) is bepalend.

Toeslagen abonnementen:  Elke abonnement is inclusief € 7,75 verplichtte toeslag talentontwikkeling van het gewest, € 15 trainerstoeslag en € 5,00 EHBO toeslag. Indien u ná 1 september uw abonnement voor het lopende seizoen wilt omruilen voor een ander trainingsuur, bedragen de administratiekosten € 7,00 (tarief van het Gewest Noord-Holland/Utrecht). TR abonnementen mogen gecombineerd worden met LB/MA abonnementen en met ST abonnementen.

Wedstrijdkaart: wil je als trimmer ook wedstrijden rijden, dan kun je voor de prijs van € 74,00 een heel seizoen meedoen met langebaan en/of marathon wedstrijden.

Abonnementen voor trimmers worden als doorlopend beschouwd. Indien u het volgende seizoen op een ander uur / andere uren willen gaan schaatsen dan dient u dat uiterlijk 1 juli aan te geven via trimmers@sv-utrecht.nl

Overige Kosten:Voor alle abonnementen is de toegang tot de ijsbaan geregeld via een toegangspas. Voor deze pas word eenmalig € 2,50 administratiekosten in rekening gebracht. Op deze pas kunnen meerdere abonnementen “geladen” worden en is voor meerdere seizoenen geldig; goed bewaren dus! Bij verlies kan een duplicaat bij de kassa van de ijsbaan verkregen worden à € 2,50.