Abonnement Toerschaatsen

Recreatief schaatsen wordt georganiseerd door de Sectie Toerschaatsen.

Er kunnen geen rechten worden ontleend aan het onderstaande overzicht.  Alle genoemde tarieven gelden voor het seizoen 2021-2022 en nog onder voorbehoud van prijswijzigingen.

abonnement incl. toeslagen
Categorie leeftijd vanaf 1e 2e 3e / 4e
Toerschaatsen volw 19 140,75 105,00 105,00
Toerschaatsen jeugd 16 114,25 105,00 105,00

Toelichting op de tabel

Leeftijd: Op dit moment organiseert de SVU in principe alleen recreatief schaatsen voor (Neo) Senioren (vanaf 19 jaar). In overleg kunnen we altijd kijken naar mogelijkheden.

Toeslagen abonnementen:  Elke abonnement is exclusief € 15,- toeslag. TR abonnementen mogen gecombineerd worden met LB/MA abonnementen en met ST abonnementen.

Wedstrijdkaart: wil je als toerschaatsen ook wedstrijden rijden, dan kun je voor de prijs van € 74,00 een heel seizoen meedoen met langebaan en/of marathon wedstrijden.

Abonnementen voor toerschaatsen worden als doorlopend beschouwd. Indien u het volgende seizoen op een ander uur / andere uren willen gaan schaatsen dan dient u dat uiterlijk 1 juli aan te geven via toerschaatsen@svutrecht.nl

Overige Kosten: Voor alle abonnementen is de toegang tot de ijsbaan geregeld via een toegangspas. Voor deze pas word eenmalig € 2,50 administratiekosten in rekening gebracht. Op deze pas kunnen meerdere abonnementen “geladen” worden en is voor meerdere seizoenen geldig; goed bewaren dus! Bij verlies kan een duplicaat bij de kassa van de ijsbaan verkregen worden à € 2,50.