Shorttrackabonnement

Shorttrack wordt op de Vechtsebanen georganiseerd door de SVU, Sectie Shorttrack. Met een licentie kan worden meegedaan met Shorttrack wedstrijden.

Er kunnen geen rechten worden ontleend aan het onderstaande overzicht. Tarieven voor schaatsabonnementen en licenties zijn altijd onder voorbehoud van prijswijzigingen door de KNSB en/of het Gewest Noord Holland/Utrecht. Alle genoemde tarieven gelden voor het seizoen 2017-2018 en zijn nog onder voorbehoud van definitieve vaststelling.

Categorie Categorie leeftijd vanaf abonnement incl. toeslagen
Masters M 39 267,00
Senioren S 23
Neo Senioren N3/N4 21
Neo Senioren N1/N2 19
Junioren A A2 18
Junioren A A1 17
Junioren B B2 16 219,00
Junioren B B1 15
Junioren C C2 14
Junioren C C1 13
Pupillen 1 PA 12 203,00
Pupillen 1 PB 11
Pupillen 2 PC 10
Pupillen 2 PD 9
Pupillen 3 PE 8
Pupillen 3 PF 5

Toelichting op de tabel

Categorie indeling: Je leeftijd op de peildatum (1 juli) is bepalend voor de categorie waartoe je wordt ingedeeld.

Abonnement: Indien u ná 1 september uw abonnement voor het lopende seizoen wilt omruilen voor een ander trainingsuur, bedragen de administratiekosten € 7,00 (tarief van het Gewest Noord-Holland/Utrecht). ST abonnementen kunnen gecombineerd worden met LB/MA abonnementen of TR abonnementen.

Wedstrijdlicentie
Om met te kunnen doen aan wedstrijden is een (wedstrijd)licentie nodig. Met ingang van seizoen 2015-2016 wordt deze wedstrijdlicentie rechtstreeks door de KNSB uitgegeven en niet meer via de verenigingen. Kijk hiervoor op mijn KNSB. De kosten voor een wedstrijdlicentie zijn vanaf 1 juni 2017:

Leeftijd tarief
19 jaar en ouder € 37,50
13 t/m 18 jaar € 22,50
t/m 12 jaar € 10,00

Een (wedstrijd)licentie is verplicht voor alle Shorttrackers vanaf Junioren C1 (13 jaar) voor abonnementen op U30 t/m U34. Indien ook een Langebaan/Marathonabonnement wordt afgenomen (zie Langebaan/Marathon) kan ook aan die wedstrijden worden meegedaan.