Activiteiten

SVU organiseert tijdens het zomerseizoen een aantal activiteiten op en rond de inline-skatebaan waaraan ieder lid van SVU kan deelnemen.

Toertochten

Op 10 juni om 9.30 uur organiseren we onze jaarlijkse peleton toertocht, met dit jaar een nieuwe route met een lengte van ongeveer 55 km over de lekdijk bij Lopik en Schoonhoven.

PR-wedstrijden

Twee maal per seizoen worden op de baan de pr-wedstrijden gehouden. Het gaat dan om zo snel mogelijk een rondje beneden te rijden en je persoonlijk record scherp te stellen.

•  2018 | recordrace 1
  • augustus 2018 | recordrace 2

Clubkampioenschap

Eenmaal per seizoen wordt op de baan het clubkampioenschap verreden. Dit is een combinatie van verschillende afstanden op de boven en benedenbaan.

• Woensdag 20 juni 2018

BBQ

• 8 juli 2018 | SVU Sport BBQ

Zomerprogramma 2018

• Droogtraining voor jong en oud op maandag en woensdag van 19.00-20.15 uur op De Nedereindse Berg. Meer info bij Laura Loos, via langebaan@sv-utrecht.nl.
  • Droogtraining voor shorttrackers, vanaf 2 mei 2018, op woensdag van 18.45-20.15 uur bij Het Lint Leidsche Rijn. Meer info bij Sander Uitewaal, via shorttrack@sv-utrecht.nl.
  • Bostraining voor jong en oud, vanaf 7 mei 2018, op maandag van 18.45-20.00 uur bij Panbos De Bilt. Meer info bij Jacob van den Bosch, via jvdbosch@strukton.nl.
  • Fietstraining voor jong en oud op donderdag en vrijdag van 18.30-20.15 uur op De Nedereindse Berg. Meer info bij Laura Loos, via langebaan@sv-utrecht.nl.
  • Zomerijs voor jong en oud op dinsdag van 18.30-20.30 uur (15 weken voor en 4 weken na de zomervakantie) op De Vechtsebanen. Meer info bij Sander Uitewaal, via shorttrack@sv-utrecht.nl.