Aanmelden als nieuw lid

SVU heeft ruim 700 leden die actief zijn in een of meer van de zes secties.

Wil je lid worden van onze vereniging? Gebruik dan het onderstaande formulier.

Wil je eerst nog even wat meer weten?
Neem dan contact op met de coördinator van de sectie waarbij je je wilt aansluiten.

Ja, ik wil me aanmelden als nieuw lid!

Als lid van de SVU bent u contributie verschuldigd. Meer informatie over het lidmaatschap en contributie is hier te vinden.

Alleen volledig ingevulde formulieren worden in behandeling genomen. Voor vragen over lidmaatschap kunt u altijd contact opnemen met ledenadministratie@sv-utrecht.nl